Unknown-2
Unknown-1
Unknown

Therese Ek


 


For booking: booking@sandellagency.no  

 


Therese Ek startet sin musikkarriere i 2003, og ga ut musikk fra 2008-2013, og har sunget på store og små festivaler og konserter rundt om i Norge. Hun tok en lang pause fra musikken etter den siste utgivelsen, og hadde comeback til musikken i slutten av 2021. Therese jobber nå med et produsentteam fra Bergen, og en av de nye utgivelsene «Break Me Again» fikk plassering på Spotify sin spilleliste «New Music Friday Norway».
Therese skriver sanger rett fra hjertet, som flere kan kjenne seg igjen i. Det er planlagt mer musikk fremover, og den nyeste sangen «Red Flag» kommer nå i september 2023.

 

 

Sandell Agency, ditt agentbyrå og underholdsningsleverandør

Om oss

Sandell Agency er et agency med fokus på artistutvikling, management, booking & event i hele Norge. Vår lidenskap er å få drømmer realisert og få deg/dem opp og frem i lyset. Alle fortjener å skinne. Til ditt arrangement/fest har Sandell Agency samarbeidspartnere innenfor mat & drikke, lokaler, bemanning, underholdning, utstyr, m.m – Alt du måtte trenge for en fantastisk opplevelse. Vi skreddesyr ditt julebord, din sommerfest. m.m                          
booking @ sandellagency.no