Unknown-1
Unknown-4
Unknown-5

ROBIN STEEN


 

   .

   


For booking og andre henvendelser: booking@sandellagency.no / 97610305

 

 


 

 

Mannen bak artistnavnet Robin Steen er 26 år gamle Robin. Robin har skrevet låter siden barneskolen, men først på alvor i 2020 hvor han gav ut 2 singler med rapduoen Tusen Gram før han satset for fullt på eget navn og artist. Robin er ekstremt opptatt av det melodiske og er det du kan kalle perfeksjonist når det kommer til låtskrivingen. 

Robin synger og rapper på norsk og har allerede opparbeidet seg et solid nettverk av samarbeidspartnere og støttespillere. Han har laget låter med en rekke kjente artister og produsenter som Håkon Guttormsen (The north Kid), Mats Melbye (Cir.Cuz), Joachim Thorkildsen (CHIM), Linda Steen og mange, mange fler. 

Robin har entret scener rundt om i landet og har blant annet spilt på Wrightegaarden, Verven – Kragerø, Lancelot Asker, Torgfestivalen i Porsgrunn, Elvefest i samarbeid med Radio Grenland, bare ved å nevne noen.

 

Sandell Agency, ditt agentbyrå og underholdsningsleverandør

Om oss

Sandell Agency er et agency med fokus på artistutvikling, management, booking & event i hele Norge. Vår lidenskap er å få drømmer realisert og få deg/dem opp og frem i lyset. Alle fortjener å skinne. Til ditt arrangement/fest har Sandell Agency samarbeidspartnere innenfor mat & drikke, lokaler, bemanning, underholdning, utstyr, m.m – Alt du måtte trenge for en fantastisk opplevelse. Vi skreddesyr ditt julebord, din sommerfest. m.m                          
booking @ sandellagency.no