Logo leffe
received_10211094467055661
Snapchat-1018401873

LEFFE


    

 


For booking og andre henvendelser: post@sandellagency.no   


Leffe har et stort talent for å skrive tekster som treffer hjertet til publikummet hans. Han har en unik evne til å formidle følelser og tanker gjennom musikken sin, og det er dette som gjør ham til en av de spennende up and comming artistene i Norge i dag. Med sin energiske og engasjerende opptreden på scenen,  samt med et stort talent innenfor Beatboxing lager han en konsertopplevelse av de sjeldne.

Leffe allerede klart å bygge seg opp en stor fanskare som følger ham på sosiale medier og kommer på konsertene hans.

Leffes musikk er inspirert av livet hans og erfaringene han har gjort seg gjennom årene. Han har opplevd både oppturer og nedturer, og dette gjenspeiles i tekstene hans. Han er ikke redd for å være personlig og åpen om livet sitt, og dette gjør at publikummet hans føler en sterk tilknytning til musikken hans. Han sier selv at han håper å treffe hele følelseshjulet til folket igjennom sangene sine.

Med debutalbumet sitt rett rundt hjørnet, er Leffe klar for å ta musikknorge  med storm. Han har jobbet hardt for å få til dette albumet, og han er sikker på at det vil bli en suksess. Han har allerede sluppet flere singler fra albumet, og responsen fra fansen har vært overveldende positivt.

Han er klar for å ta med seg musikken sin ut på veien og gi publikummet en opplevelse de sent vil glemme.

Sandell Agency, ditt agentbyrå og underholdsningsleverandør

Om oss

Sandell Agency er et agency med fokus på artistutvikling, management, booking & event i hele Norge. Vår lidenskap er å få drømmer realisert og få deg/dem opp og frem i lyset. Alle fortjener å skinne. Til ditt arrangement/fest har Sandell Agency samarbeidspartnere innenfor mat & drikke, lokaler, bemanning, underholdning, utstyr, m.m – Alt du måtte trenge for en fantastisk opplevelse. Vi skreddesyr ditt julebord, din sommerfest. m.m                          
booking @ sandellagency.no