J&D JPEG HØY 01
J&D JPEG HØY 04
j&d

Jone & Daskeladden

 


      

 


For booking:  booking@sandellagency.no


Artist: JONE & Daskeladden

Den Spellemann-nominerte artisten JONE har spesialisert seg på allsangvennlig og fengende musikk, og har den seneste tiden tatt store steg mot popstjernedrømmen. Nylig så vi Jone i finalen i Melodi Grand Prix med låten «Ekko inni meg», som i etterkant har herjet hitlistene og vært nr. 4 på Spotify Top50 Norway.

Sammen med sin faste partner Daskeladden turnerer JONE nå landet rundt med et forrykende show som garantert vil skape feststemning i både bygd og by! Med singler som «Eventyr», «Jag gillar dig» og «Livet på bøgda» har de oppnådd over 23 millioner streams på Spotify.

Etter Melodi Grand Prix, har han gitt ut musikk med Staysman «En drikke sang», og Rasmus Gozzi og Fröken Snusk «Hjärtat på flygplansläge». Det Jobbes stadig med ny og spennende musikk, både med og uten artistsamarbeid.

Jone & Askeladden har definitivt en egenart, og fremstår som et friskt pust i en musikksjanger som for tiden dominerer stort i Norge.

Sandell Agency, ditt agentbyrå og underholdsningsleverandør

Om oss

Sandell Agency er et agency med fokus på artistutvikling, management, booking & event i hele Norge. Vår lidenskap er å få drømmer realisert og få deg/dem opp og frem i lyset. Alle fortjener å skinne. Til ditt arrangement/fest har Sandell Agency samarbeidspartnere innenfor mat & drikke, lokaler, bemanning, underholdning, utstyr, m.m – Alt du måtte trenge for en fantastisk opplevelse. Vi skreddesyr ditt julebord, din sommerfest. m.m                          
booking @ sandellagency.no