Joakim Hykkerud
Joakim Hykkerud

Joakim  Hykkerud


Booking og andre henvendelser: booking@sandellagency.no


 

Joakim Hykkerud er en av Norges profesjonelle håndballspillere, med 79 landskamper for Norges A landslag og var med å vinne historisk VM sølv for Norge i 2017. Han spiller daglig i Drammen Håndballklubb, men har også spilt i Danmark, Sverige og 5 år i verdens beste liga i Tyskland.

Nå holder han også foredrag som inspirerer. Han deler gledelig historien om veien fra lille Notodden og ut i den store verden. Hvilke verdier barn og unge skal ha når de er sammen og samarbeide. Hvordan jobbe som ett lag eller bedrift og viktigheten av god kommunikasjon. Han har også mange eksempler på hvordan han har jobbet i forskjellige kulturer, i forskjellige land og lag.

Joakim har vært mye rundt på skoler, idrettslag, bedrifter og andre happening for å formidle sin historie og budskap med stor suksess.

Sammen med sin bestevenn og fotballspiller Stefan Strandberg driver Joakim stiftelsen -Step by Step Charity – hvor de ønsker å gi de som har en utfordrene hverdag og opplevd noe vondt en hjelpende hånd. Med blant annet show kamper med to kjendislag, for å spre show og glede for ett lokalsamfunn.

Joakim arrangerer også hånbdallskoler i hjembyen Notodden og rundt om i landet.

En fantastisk mann det er verdt å ha som foredragsholder. Anbefales!

Pris oppgis på forespørsel.


 

Sandell Agency, ditt agentbyrå og underholdsningsleverandør

Om oss

Sandell Agency er et agency med fokus på artistutvikling, management, booking & event i hele Norge. Vår lidenskap er å få drømmer realisert og få deg/dem opp og frem i lyset. Alle fortjener å skinne. Til ditt arrangement/fest har Sandell Agency samarbeidspartnere innenfor mat & drikke, lokaler, bemanning, underholdning, utstyr, m.m – Alt du måtte trenge for en fantastisk opplevelse. Vi skreddesyr ditt julebord, din sommerfest. m.m                          
booking @ sandellagency.no