DSC_0189-1
DSC_0202

JASMINE ALICE

Engelske Jasmine begynte å synge i veldig ung alder og var heldig nok til å få to stipender for sin musikkteateropplæring, FTS og Reynolds Performing Arts Academy. Hun ble uteksaminert fra Reynolds i 2013 og landet sine to første jobber i et krigstidsshow og ledelsen i en turnerende Pantomime.

 

Hennes neste kontrakt var på Mallorca hvor hun spilte Freda i en firedelt ABBA-hyllest. Jasmine har flyttet til Gran Canaria hvor hun for tiden bor, og har hatt glede av sine mange show, inkludert populære Celine Dion Tribute, Rockabilly show, Jazz Classics, Lady Gaga Tribute og klassiske perler. I løpet av 2020-pandemien brukte Jasmine tiden sin til å gjenopprette lidenskapen for låtskriving, og nå kan arbeidet hennes bli funnet på alle streamingplattformene

 

Jasmine har også gjort stor suksess med parodi videoer av kjente låter med ny humoristisk tekst. Hun er nå i gang med enda flere egen-skrevet låter og vi i Sandell Agency har fått gleden av å representere denne fantastiske artisten her til lands.

Kontakt oss for mer informasjon.

Sandell Agency, ditt agentbyrå og underholdsningsleverandør
booking @ sandellagency.no
922 68 773 (Charlotte Sandell)
974 12 232 (Knut Marthin T Flaten) Leangbukta 31B, 1392 Vettre