Gini 2
Gini]

GINI


 

 

 


Booking og andre henvendelser: post@sandellagency.no


 

Virginia Sabeva – GINI ble født i en liten by som heter Sliven i Bulgaria, hvor hun i en alder av 6 begynte å synge i et barnekor. Da hun var 14, flyttet hun til Sofia for å studere. Hun ble uteksaminert ved den bulgarske nasjonale musikkskolen «Lyubomir Pipkov» med hovedfag i «pop- og jazzsang». Hun fortsatte sin utdannelse med skuespill ved «New Bulgarian University». Fra en ung alder har hun deltatt i TV-show, reklame, radioprogrammer, fotoseanse, teaterproduksjoner og musikkfestivaler og konkurranser. Hun jobbet som sanger på mange forskjellige utesteder, både i Norge og Bulgaria. Hun snakker to språk i tillegg til morsmålet, engelsk og norsk

I 2011 flyttet hun til Norge, hvor hun studerte pedagogikk ved det norske universitetet, men i 2017 bestemte hun seg for å delta i den bulgarske utgaven av X FACTOR, hvor hun var en av de siste 5 finalistene. Deltagelsen i dette tv-showet var grunnen til at hun så utsatte eksamen i Norge. Foruten å studere der borte, var hun også solist i Gospel Choir, som hun opptrådte med rundt om i landet. Der jobbet hun også med kjente navn i musikkbransjen, som: Arne Aronsen, «Donkeyboy», Sven Jøran Michelsen, JP Pausen, Ronny Janssen og str.

Etter reality-showet «X Factor Bulgaria» bestemte hun seg for å etablere seg tilbake i Bulgaria, og i 2017 ble hun en del av teamet til «HighLight Singing Academy», som vokalcoach. Der hun sertifiserte MVT – Modern vocal techinqie – level 2. I år startet hun sitt eget vlogshow, kalt «GINI i musikkflasken», og begynte også å jobbe med 3 nye musikkprosjekter. Dessuten spiller hun nå i en teaterfred, «Animals farm» i «Theatre 199» i Sofia,

Hun skriver og gir ut sin egen musikk.

Singlene hennes som «Feel so good», «Show me some love», «One last dance», «Alive», «Teardrops» feat DJ Doncho og den bulgarske sangen «Нека бъдем себе си / Be yourself», spilles i mange forskjellige slag. av media i landet og ikke bare. I 2016 ble sangen «Feel so good» rangert på førsteplassen i «BG Voice Top 10» -listen til «The Voice radio».

Hennes bulgarske sang «Нека бъдем себе си / Be yourself», var mange uker i topp 5 på tv-diagrammet «COOLT». I år nådde sangen «Teardrops», som er en remaker av en gammel klassisk sang, den hederlige sjetteplassen i det verdensomspennende diagrammet til «Traxsource», og i begynnelsen av dette året ble sangen annonsert som en av de beste hussuksessene til 2019.

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon