allsang bilde
DSCF2942
Eivind Bilde 3

Gaute Ormåsen


  ¨

 


For booking og andre henvendelser: booking@sandellagency.no 


Gaute Ormåsen har fått internasjonal suksess med flere prosjekter. Som låtskriver har han skrevet sanger for verdensstjerner som Alan Walker og Robin Schulz. Det var også sikkert noen som ikke ble særlig overrasket da det viste seg at Gaute var bak en av maskene i «Subwoolfer» som stakk av med seieren i MGP 2022.

Karierren begynte lenge før, da han i 2003 med i Norges første Idolprogram på TV2. Her tok Gaute Ormåsen en hederlig 2 plass like bak Kurt Nilsen. Mange husker fortsatt godt Gautes tolkning av ¨My way¨ og ¨Jørgen hattemaker¨.
Kort tid etter ga han ut albumet ¨New Kid in Town¨ som solgte hele 30 000 eksemplarer. Singelen ¨Chasing Rainbows¨ nådde 1 plass på VG-lista.
I 2005 valgte Gaute Ormåsen å gå over til norsk. Han fikk platekontrakt med Tylden & Co etter å ha spilt ¨Kjærlighet er mer enn forelskelse¨ for platedirektør Audun Tylden. Låten har etterhvert blitt en klassiker.

Sandell Agency, ditt agentbyrå og underholdsningsleverandør

Om oss

Sandell Agency er et agency med fokus på artistutvikling, management, booking & event i hele Norge. Vår lidenskap er å få drømmer realisert og få deg/dem opp og frem i lyset. Alle fortjener å skinne. Til ditt arrangement/fest har Sandell Agency samarbeidspartnere innenfor mat & drikke, lokaler, bemanning, underholdning, utstyr, m.m – Alt du måtte trenge for en fantastisk opplevelse. Vi skreddesyr ditt julebord, din sommerfest. m.m                          
booking @ sandellagency.no