Bilde 02.01.2021, 13 20 45
Bilde 02.01.2021, 14 03 34
Bilde 02.01.2021, 13 29 02

Dag Erik Oksvold


 

 

 

  


For booking:  booking@sandellagency.no


Countryartisten Dag Erik Oksvold (1978) fra Fosen startet sin solokarriere med debutsingelen «Love you more» i 2021. Dag Erik er født og oppvokst på Oksvoll i Trøndelag, der han også ble introdusert til musikk av sin far og bror. Ved seksårs-alderen, startet Oksvold å spille trommer og var med i forskjellige skoleband.

Etter noen år valgte Dag Erik Oksvold å studere trommer ved Musikkonservatoriet i Kristiansand (1999-2004). Deretter flyttet han til Oslo og startet å arbeide som freelancer. Ved siden av arbeidet, så forelsket han seg i country musikk etter han hørte Bryan White og Buck Owens for første gang. Ikke lenge etter, så flyttet Dag Erik til Trondheim for å ta en bachelor i eiendomsmegling.

Som fast trommis i Tre Små Kinesere, bandmedlem hos Thomas Løseth, bandmedlem i første sesong av det norske tv-showet «Hver gang vi møtes» og turnéer med blant annet Idol, Norske Talenter, TV2-serien «Gyllene Tider», viser Dag Erik Oksvold seg som en respektert musiker. Gjennom sin livestream-konsert, «Køntrihalvtimen» i 2020, gjorde han seg kjent i Nashville, hvor Dag Erik også fikk anerkjennelse fra Billboard-listede Bryan White, som tidligere introduserte han for countrysjangeren.

Med årene har Dag Erik Oksvold utviklet et sterkere bånd til countrymusikken og hans visjon om hvilken vei å gå har blitt tydeligere.

Sandell Agency, ditt agentbyrå og underholdsningsleverandør

Om oss

Sandell Agency er et agency med fokus på artistutvikling, management, booking & event i hele Norge. Vår lidenskap er å få drømmer realisert og få deg/dem opp og frem i lyset. Alle fortjener å skinne. Til ditt arrangement/fest har Sandell Agency samarbeidspartnere innenfor mat & drikke, lokaler, bemanning, underholdning, utstyr, m.m – Alt du måtte trenge for en fantastisk opplevelse. Vi skreddesyr ditt julebord, din sommerfest. m.m                          
booking @ sandellagency.no