OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Chris PressPhoto-20
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CHRIS MEDINA


 

     

 


 

For booking: camilla@sandellagency.no / 97 61 03 05 

 


 

Chris Medina fra Chicago ble kjent da han var med i American Idol i 2011, Med sin rørende historie, og genuine audition, ble Medina raskt en favoritt over natten.

Hans opptreden gikk viralt over hele USA og store deler av verden.

 

Inspirert av Medina sin historie, ble hans debut singel «What are words» skapt av den Grammy Award vinnende produsenten Rodney Jerkins  a.k.a  Darkchild, sammen med de Grammy Award vinnende låtskriverne Lauren Christy og André Lindal.

Singelen var dedikert til Medina sin daværende forlovede som ble skadet i en bilulykke to måneder før deres bryllup.

 

«What are words» kom inn på Billboard´s Hot 100 og holdt seg lenge på 14 plass, men toppet listene som nummer 1 på forskjellige lister verden over, som endte med multi- platinum status.

 

I 2012 inngikk Medina et samarbeid med David Eriksen i Eccsentric Records, og hit makeren Simon Climie, som førte til hans første gullplate.

Etterfulgt av flere releaser fra 2013 – 2015.

Etter dette trakk Medina seg unna musikken for en stund.

 

I 2018 gjorde han comeback med hans beste singel «Cut me» som igjen var et resultat av et samarbeid med Lauren Christie og André Lindal, sammen med Grammy nominerte produsent Frede Vindver.

I løpet av kort fikk «Cut me» plasseringer på store playlister og i hjertene til Chris Medinas fans.

 

Nå som Chris Medina er basert i Norge, er han blitt en Norgesvenn, lager mer musikk og opptrer for fulle saler rundt omkring i hele Norge.