NEWS – Sandell Agency presenterer Jasmine Alice

Sandell Agency presenterer Jasmine Alice –

Engelske Jasmine begynte å synge i en veldig ung alder og var heldig nok til å få to stipender for sin musikkteateropplæring, FTD og Reynolds Performing Arts Academy. Hun ble uteksaminert fra Reynolds i 2013 og landet sine to første jobber i et krigstidsshow og ledelsen i en turnerende Pantomime. Hennes neste kontrakt var på Mallorca hvor hun spilte Freda i en firedelte ABBA-hyllest. Jasmine har flyttet til Gran Canaria hvor hun for tiden bor, og har hatt glede av sine mange show, inkludert populære Celine Dion Tribute, Rockabilly Show, Jazz Classics og hennes siste satsning, hennes Lady Gaga Tribute.
I løpet av 2020-pandemien brukte Jasmine tiden sin til å gjenopprette lidenskapen for låtskriving, og nå kan arbeidet hennes bli funnet på alle de store streamingplattformene. Sjekk ut de splitter nye sangene hennes ‘Telling Lies’ og ‘My Favorite Star.’

Jasmine har også gjort stor suksess med parodi videoer av kjente låter med ny humoristisk tekst. Hun er nå i gang med enda flere egen-skrevet låter og vi i Sandell Agency har fått gleden av å representere denne fantastiske artisten her til lands. STAY TUNED!!!
Kontakt oss for mer informasjon.

Jasmine har også gjort stor suksess med parodi videoer av kjente låter med ny humoristisk tekst. Hun er nå i gang med enda flere egen-skrevet låter og vi i Sandell Agency har fått gleden av å representere denne fantastiske artisten her til lands. STAY TUNED!!!
Kontakt oss for mer informasjon.

For booking, intervju eller andre henvendelser : charlotte@sandellagency.no