Cover

«Å NEI»

Sårbar Toten-klang fra Spira
Spira slapp sin nye singel «Å Nei» fredag 28 august fra hans nye og fjerde album Bipopulær. Hans tredje album klatrer stadig oppover på streaminglistene, mens han stadig er i studio og lager nye låter. Signaturen til Spira fortsetter med samme særegne og nydelige Toten klang.
Kjærlighet på godt og vondt med en verdi er det Spira nå formidler i denne fengende singelen.

«Å Nei» er det du sier til deg selv når du vet at den personen som betyr mest for deg i hele verden, samtidig ikke er bra for deg. Hjertet sier «ja» hodet sier «nei! Men dine følelser klarer ikke å distansere seg fra vedkommende» forklarer Spira.
Steffen «Spira» Falch er en rap-artist , som har stått på scenen med sine egne beat og tekster siden han var 13 år. De siste månedene har han vært travel opptatt med å lage ny musikk, og hver eneste ting han leverer er i en klasse for seg. Denne norske artisten viser til stadig hva han er god for, og at han er godt etablert i det norske musikk-miljøet. Han formidler låtene på egen dialekt, noe som gjør fremførelsen ekstra unik.

Teksten til «Å nei» er skrevet for å fortelle andre at man ikke er alene om tviholde på ett kjærlighetsforhold man vet vil ta slutt. Ødelagt kjærlighet, et samlivsbrudd på det værste- sier en åpenhjertig Spira.
«Å nei» er låten som kom etter en tid hvor han hadde erfart at hodet ofte sier «Å nei, mens hjertet sier «Kjør på!» Dette er en dyp tekst, men med god formidling blandet med rytmer og god harmoni.
-Kjærlighet er vakkert, selv på det styggeste- avslutter Spira.
Spira har laget mange potensielle hitlåter og tidligere samarbeidet med legender som Onkel P, Jodski, Tommy Tee og Johan Larsson. De to sistnevnte bidrar også på 4 albumet Bipopulær som denne singelen er fra! Hvor også Sirius og Alex Rosen er medvirkende.
Vi klarer nesten ikke vente til albumet slippes.

Foto: Tarjei Krogh