BEDRE ENN DE FLESTE

Jaypea slapp sin nye singel «Bedre enn de fleste» i juni til flott mottagelse. Streamingen klatrer oppover i en rykende fart, signaturen til Jaypea fortsetter med samme gjenkjennelige hiphop med en smak av vestkyst toner.Jaypea med røtter innenfor det norske hiphop-miljøet. Både som DJ og rapper vises nye sider med singelen «Bedre enn de fleste» som inneholder tydelige sommervibber og flørter mer med pop-landskapet enn tidligere låter fra artisten. Oppfølgeren til fjorårets «Posterboy» hvor også Oral Bee medvirket på remixen til singelen gjorde at mange fikk øynene opp for den tidligere kjente DJ’n. (VG-Lista Topp20 mm) Det siste året har Jaypea figurert med live opptreden på Sentrum scene, Rockefeller og John Dee både som artist og DJ.
– «Bedre enn de fleste» handler om hvordan vi som enkeltindivider gjerne går med noen tanker vi ikke alltid ønsker å dele med omverdenen. Bedre enn de fleste er et ironisk blikk på hvordan man som person noen ganger kan tenke at man er bedre enn andre, når virkeligheten til slutt viser at dette ikke stemmer, forteller Jostein.

 

 
“TEKSTEN TIL «BEDRE ENN DE FLESTE» ER SKREVET FOR Å INSPIRERE ANDRE TIL Å VISE AT ALLE ER GODE PÅ SIN MÅTE OG AT MAN IKKE ALLTID ER BEDRE ENN ALLE ANDRE. SELV OM JEG I UNG ALDER HADDE SUKSESS SOM DJ OG VAR ENDEL AV UNDERHOLDNINGSBRANSJEN, HADDE JEG HELT ANDRE TANKER ENN AT JEG VAR BEDRE ENN ALLE ANDRE. DET VAR PÅ TIDE Å SNAKKE OM DETTE, DET GJØR JEG VIA MUSIKKEN MIN, FORTELLER JOSTEIN”
 

«Bedre enn de fleste» som er oppfølgeren til «Posterboy», er en låt med mer kommersielle toner, likevel kjenner vi igjen Jaypea og hans låter med røtter innenfor vestkyst-hiphop.
For Booking – booking@sandellagency.no