BAD HABIT

Avhengighetsskapende toner fra Sophie Natalee. Sammen med produsent Leif Inge Fosen har Sophie Natalee nå kommet med denne fantastiske låten. «Det er jo ikke tvil om at hun er som laget for det her, og for denne sjangeren! Nydelig stemme, og absolutt kult arrangert og produsert. Låter knall på anlegget her i stua, asså. Naboene lurer sikkert på hva jeg driver med nå, når jeg spiller «sånn musikk» 🙂 Gratulerer med nok en flott innsats, Sophie Natalee» – Steinar Lindberg.

“Bad Habit er en låt som er skrevet av Sophie Natalee og er en sang om ung kjærlighet”

For Booking eller andre henvendelser: post@sandellagency.no.

Sandell Agency, ditt agentbyrå og underholdsningsleverandør
booking @ sandellagency.no
922 68 773 (Charlotte Sandell)
974 12 232 (Knut Marthin T Flaten) Leangbukta 31B, 1392 Vettre